Armaturi copertine
Copertine cu brate retractabile
Copertinele cu brate retractabile sunt concepute pentru realizarea de zone umbrite, de la dimensiuni mici pana la dimensiuni mari. Diferitele sisteme de prindere permit aplicarea pe fiecare tip de cladire, valorificand estetica si arhitectura printr-o gama larga de tesaturi si culori.
Copertine tip culisare verticala
Exista diferite tipuri de copertine, unele avand brate basculante pana la 120°. Acestea pot fi realizate din aluminiu si vopsite in culori ce respecta codurile RAL; de asemenea, pot fi realizate si in varianta de aluminiu anodizat (vopsire electrolitica), foarte indicata in combinatie cu o amenajare moderna a spatiului;
Capotine
Este probabil cea mai cunoscuta copertina, datorita raspandirii. Se poate realiza in multiple modele: patrata, rotunda, eliptica si este disponibila in orice culoare. Poate fi adaptata oricarui tip de constructie.
Copertine cu ghidaje laterale
Ideale pentru fiecare tip de cladire, copertinele-atic permit realizarea unor acoperiri notabile ca dimensiuni, combinand formele cu o gama larga de masuri.
Inchideri laterale
Copertina cu reductor vertical modern si cu ghidaje cu bagheta din inox ø10, cablu din inox ø4, sau din aluminu, cu sau fara brate mici.. Ideal pentru Inchiderea balcoanelor, ferestrelor, usilor sau verandelor. La versiunea ghidajelor din aluminu 120 garanteaza ┼či o impermebilitate.
Pergole
Proiectat pentru a fi instalat pe structuri deja existente si dispune de un sistem de drenaj patentat, care reduce infiltrarea apei laterale.
Functionarea este asigurata de motorizarea in Box a motoarelor SOMFY.
Pereti transparenti
Peretii transparenti reprezinta solutia ideala pentru inchiderea perimetrala a teraselor, permitand in acelasi timp si iluminarea naturala corespunzatoare a spatiului interior.
Daca la punctul anterior (INCHIDERI LATERALE), armaturile de copertine erau folosite impreuna cu panzele acrilice pentru a izola anumite spatii nu numai termic si climateric dar si vizual, peretii transparenti ofera perspectiva atat din inauntru catre exterior, cat si din afara catre interior.
Pereti gelatina
Utilizarea cuvantului "gelatina" este oarecum improprie, dat fiind faptul ca gelatina este un produs organic, instabil dimensional. De fapt, sintagma "pereti gelatina" se refera numai la aspectul foliei PVC utilizate, aceasta fiind perfect transparenta.
Putem spune ca aceasta este o denumire alternativa a peretilor transparenti, prezentati in capitolul cu acelasi nume.
Structuri speciale
Atunci cand solutiile conventionale nu raspund exigentelor beneficiarului, structurile speciale completeaza gama produselor pe care le oferim: acoperiri tip tunel (care pot fi modulare), parasolare elegante pentru zone rezidentiale (Castellana si Pergola) sau structuri fixe din profile de aluminiu (colectia City-Line).
  Meniu
  Recomandari
www.publicitateprofile.ro
www.vanzariaccesorii.ro
www.polytex.ro
°  Bucuresti
°  Constanta
°  Timisoara