Inapoi la Armaturi copertine > Pereti gelatina
  Pereti gelatina
Utilizarea cuvantului "gelatina" este oarecum improprie, dat fiind faptul ca gelatina este un produs organic, instabil dimensional. De fapt, sintagma "pereti gelatina" se refera numai la aspectul foliei PVC utilizate, aceasta fiind perfect transparenta. Putem spune ca aceasta este o denumire alternativa a peretilor transparenti, prezentati in capitolul cu acelasi nume.

Pentru ca utilizarea expresiei "pereti gelatina" este intalnita cu precadere in mediul public sau in domeniul HORECA, va prezentam cateva dintre avantajele acestui tip de inchideri sezoniere, pentru proprietarii teraselor:
- prelungirea perioadei de functionare a terasei si, implicit, cresterea cifrei de afaceri
- izolarea spatiului interior de ploaie, vant si frig (daca se utilizeaza si o sursa de caldura)
- protejarea mobilierului de pe terasa
- solutie constructiva estetica, simpla si usoara
- finisaje adaptate tuturor exigentelor (folie perfect transparenta sau fumurie)
- protectie anti-UV
- posibilitatea de utilizare a inchiderilor laterale ca suport pentru afisarea mesajelor publicitare

Peretii gelatina (transparenti) sunt cea mai buna solutie pentru a inchide o terasa publica, oferind in acelasi timp un camp vizual corespunzator activitatilor recreative, dar si protectie impotriva intemperiilor. Folia din PVC transparenta se poate monta direct pe structura terasei, sau pe structuri suplimentare mobile, pentru a facilita atat utilizarea cat si depozitarea lor in perioada de neutilizare.(vezi subcategoria: "Pereti transparenti")

Specialistii nostri va stau la dispozitie pentru a va ajuta in identificarea celei mai potrivite solutii pentru Dumneavoastra.


Click aici pentru a ridica pagina!
  Recomandari
www.publicitateprofile.ro
www.vanzariaccesorii.ro
www.polytex.ro
°  Bucuresti
°  Constanta
°  Timisoara