Despre noi
  Ocupam pozitia de lider pe piata tesaturilor dublu acoperite cu pvc, foliilor pvc, tesaturilor acrilice, profilelor si accesoriilor, cu utilizare in multiple domenii: protectie solara (copertine, parasolare), transporturi (prelate camion), publicitate (materiale pentru bannere, panouri, firme luminoase), industrie (corturi industriale, huse), agricultura (prelate), timp liber (corturi pentru eventimente, gonflabile).
  Cu o experienta de peste 10 ani in domeniu, echipa noastra ofera pietei de profil din Romania, pe langa produse de cea mai buna calitate la preturi de importator, si o asistenta calificata atat in ceea ce priveste procesul de vanzare-cumparare cat si mai ales know-how-ul (indispensabil atunci cand vorbim despre produse noi).
  Cresterea exponentiala a cererii de componente pentru industria de protectie solara a dus la dezvoltarea parteneriatului pe care il aveam cu renumiti producatori din Europa. In acest context, remarcam solicitarile colaboratorilor nostri pentru produse noi, adecvate unui stil de viata european. Multi dintre clientii nostri traditionali de folie pvc pentru copertine fixe si-au indreptat atentia catre copertinele retractabile, realizand lucrari remarcabile prin stil, eleganta si calitate. Pentru acestia, dar si pentru toti cei ce doresc sa intre in acest domeniu, ne prezentam in fata Dumneavoastra cu acest material util, speram noi, prin informatiile pe care le contine.
  Meniu
Conditii generale de colaborare
Conditii generale de vanzare
Teste de rezistenta

°  Bucuresti
°  Constanta
°  Timisoara