Conditii generale de vanzare
  Prin prezenta, ne rezervam dreptul inatacabil de a introduce in procesul de productie si comercializare toate inovatiile tehnice avand ca scop modernizarea structurala, dimensionala sau a materialelor. Compania nu isi asuma nicio responsibilitate pentru incidentele sau deteriorarile provocate produselor noastre, ca urmare a montajelor defectuoase sau a utilizarii necorespunzatoare.

COMENZI SI PRETURI:
O comanda, pentru a fi luata in considerare, trebuie sa fie obligatoriu redactata in scris pe o foaie purtand antetul clientului, sau dupa caz, pe Formularul de Comanda prezent in acest web-site, purtand insa datele de identificare cu stampila Cumparatorului, precum si semnatura reprezentantului legal. In cazul produselor care impun comenzi speciale la Producator, Comanda ferma va fi insotita de un avans ce urmeaza a fi negociat functie de cantitate sau suma totala.
Preturile si datele de livrare obtinute telefonic sau prin discutii cu reprezentantii nostri, vor fi definitive abia dupa sosirea confirmarii comenzii.
Preturile din acest catalog sunt preturile de fabrica ale producatorului italian; in plus, acestea contin si cheltuielile de transport pana in Romania. Aceste cotatii se refera numai la partea de armaturi, ele nu contin tesutul, accesoriile optionale (electrice, electronice, mecanice sau de pasmanterie), pre / montajul, transportul in teritoriu (de la importator la client) si TVA.

TERMENE DE LIVRARE:
Termenele de livrare sunt informative, deoarece depind in foarte mare masura atat de fabricant cat si de transportator. Alti factori cu implicatii directe asupra termenului de livrare sunt: grevele, intreruperea traficului, lipsa materiei prime in plan global sau cazurile de forta majora. Daca producatorul si/sau importatorul vor face toate demersurile posibile pentru rezolvarea unei situatii conflictuale si, din cauze obiective, acest efort nu aduce efectele scontate, ne rezervam dreptul de a anula o anumita comanda sau de a oferi alt termen de livrare. In acest context general, o intarziere nu va implica nici penalizari, nici despagubiri sau daune interese, nici nu justifica anularea comenzii.

LIVRARI INTERNE:
Livrarile in tara se vor efectua cu diverse firme de curierat, la alegerea si pe cheltuiala clientului. In situatii speciale (urgente, gabarit depasit, etc), livrarile se pot executa fie cu mijloacele de transport ale clientului, fie cu cele ale importatorului, dar fara a crea nicio obligativitate acestuia din urma.

TRANSPORT:
Expeditiile marfurilor se vor supune atat normelor legale in vigoare, cat si specificatiilor cerute de fiecare firma de curierat in parte (daca livrarea se efectueaza prin acestea). In acest sens, Destinatarul are obligatia de a se informa asupra acestor detalii, pentru evitarea eventualelor neplaceri.

CONTROL DE CALITATE SI RECLAMATII:
Destinatarul trebuie sa efectueze un control asupra bunurilor la receptie, indiferent de mijlocul de transport sau de compania de transport aleasa. Verificarea implica starea exterioara, greutatea, cantitatea, calitatea si tipul articolelor receptionate. Nicio reclamatie, privind defectele aparente sau cantitatile, nu poate fi luata in considerare la mai mult de 3zile de la data receptionarii.

ACORDAREA GARANTIEI:
Pentru acordarea garantiei, este obligatorie prezentarea documentului fiscal (factura fiscala), precum si dovada platii acestuia (copie chitanta, OP, etc). In cazul deteriorarilor structurale, produsele reclamate vor fi trimise spre expertiza la laboratorul producatorului. Cheltuielile de transport pentru acesta speta vor fi intocmite dupa stabilirea motivului pentru care s-a produs defectiunea, urmand a fi achitate de partea din cauza careia s-a intamplat aceasta.

PLATI:
In principiu, platile se efectueaza la livrare. Pentru clientii care au negociat sau vor negocia conditii speciale, platile la termen se vor accepta numai in schimbul unei file CEC corespunzatoare fiecarei livrari. In cazul intarzierilor de plata, se vor aplica penalitati conform Contractelor incheiate cu fiecare firma in parte.

DREPTUL DE PROPRIETATE:
Toate bunurile livrate raman in proprietatea noastra pana la achitarea INTEGRALA a platilor corespunzatoare. Pana la executarea platilor, Cumparatorul nu este autorizat sa cedeze bunurile in gaj, pe credit sau drept garantie a oricarui fel de credit. Nerespectarea drepturilor care ne revin in acest caz, poate duce pana la actionarea in justitie a partii in culpa.

ATRIBUIREA JURISDICTIEI:
Situatiile conflictuale care pot aparea cu privire la bunurile vandute sau plata acestora, se vor solutiona de Arbitrajul de pe langa Camera de Comert sau de Tribunalul Comercial competent pe raza caruia isi are sediul Vanzatorul.

MODALITATI DE CONTACT:
Cu privire la toate aspectele de colaborare incluse in aceasta pagina, ne puteti contacta fie prin intermediul formularului special inclus in acest web-site, fie prin intermediul adresei e-mail accesand sectiune de contact, fie telefonic, la numerele de telefon corespunzatoare Punctelor noastre de Lucru (Bucuresti, Constanta sau Timisoara), numere care sunt vizibile accesand butonul "Contact" din acest site.


Click aici pentru a ridica pagina!
  Meniu
Conditii generale de colaborare
Conditii generale de vanzare
Teste de rezistenta

°  Bucuresti
°  Constanta
°  Timisoara