Despre importanta materialelor de protectie solara
  In fiecare an, sosirea sezonului cald aduce in actualitate problema protectiei impotriva razelor solare. Soarele emite radiatii ultraviolete invizibile si imperceptibile, dar care sunt, de fapt, responsabile de imbatranirea precoce a pielii, insolatii si arsuri suparatoare.

Intensitatea razelor ultraviolete nu este intotdeauna aceeasi, ea fiind diferita in functie de anotimp (cu maxime inregistrate in mijlocul verii), in functie de conditiile meteorologice (cer senin sau noros), in functie de ora zilei (cu putere maxima intre 11 si 15), in functie de conditiile de reflectie (zapada, nisipul sau apa amplifica efectul razelor UV asupra pielii), in functie de altitudine (la munte intensitatea radiatiilor este mai puternica), in functie de stratul de ozon sau de gradul de poluare al zonei.
Pentru prevenirea efectelor nocive asupra corpului uman (si nu numai), este imperios necesar sa ne protejam intr-un mod adecvat, evitand expunerea directa la razele soarelui mai ales in intervalele critice. Dar cum sa renuntam, in plin sezon estival, la placerea momentelor de relaxare petrecute pe terasa sau pe balconul casei? Si cum sa cream, in spatiul in care locuim sau muncim, un ambient acceptabil, atat timp cat razele solare trec prin ferestrele sau usile noastre de sticla? Raspunsul este simplu: dotand spatiile locuibile cu copertine si parasolare.Click aici pentru a ridica pagina!
  Meniu
Despre importanta materialelor de protectie solara
IRISun si Waterproof
PVC transparent
Soltis 86
Soltis 92
Soltis B 92-N
Soltis 99-BV99
Precontraint 302
Precontraint 502
Rejansa
  Recomandari
www.publicitateprofile.ro
www.vanzariaccesorii.ro
www.polytex.ro
°  Bucuresti
°  Constanta
°  Timisoara