Galerie foto
Copertine cu brate retractabile
Copertinele cu brate retractabile sunt concepute pentru realizarea de zone umbrite, de la dimensiuni mici pana la dimensiuni mari. Diferitele sisteme de prindere permit aplicarea pe fiecare tip de cladire, valorificand estetica si arhitectura printr-o gama larga de tesaturi si culori.
Copertine tip culisare verticala
Exista diferite tipuri de copertine, unele avand brate basculante pana la 120°. Acestea pot fi realizate din aluminiu si vopsite in culori ce respecta codurile RAL; de asemenea, pot fi realizate si in varianta de aluminiu anodizat (vopsire electrolitica), foarte indicata in combinatie cu o amenajare moderna a spatiului;
Capotine
Este probabil cea mai cunoscuta copertina, datorita raspandirii. Se poate realiza in multiple modele: patrata, rotunda, eliptica si este disponibila in orice culoare. Poate fi adaptata oricarui tip de constructie.
Copertine cu ghidaje laterale
Ideale pentru fiecare tip de cladire, copertinele-atic permit realizarea unor acoperiri notabile ca dimensiuni, combinand formele cu o gama larga de masuri.
Structuri speciale
Atunci cand solutiile conventionale nu raspund exigentelor beneficiarului, structurile speciale completeaza gama produselor pe care le oferim: acoperiri tip tunel (care pot fi modulare), parasolare elegante pentru zone rezidentiale (Castellana si Pergola) sau structuri fixe din profile de aluminiu (colectia City-Line).
°  Bucuresti
°  Constanta
°  Timisoara